LVBet Casino

Top kaszinók
lvbet

Tény, hogy az LvBet csak nem régóta van jelen a piacon mint online kaszinó szolgáltató, viszont azt azért nem árt tudni róla, hogy sportfogadási ágazatban már jó ideje a legjobbak között szerepel. Az online kaszinója mivel viszonylag újnak számít, ezért csak kevés hazai játékos ismeri. Sajnálatos módon magyar nyelven nem érhető el egyelőre a cég kaszinós részlege, viszont ettől a hiányosságától eltekintve egy kifejezetten remek platformot hozott össze az LvBet csapata.

logo_big

A dizájn nagyon látványos, és az oldalon is megfelelően működik, így nem kell hosszú percekig várni egy tartalom, vagy játék beöltődésére. Aki nem akar elsőre élesben játszani, annak jó hír, hogy az LvBet-nél teljesendf117910a281942b498f2b568b5fbeeda3 ingyenesen ki is lehet próbálni (szinte bármeddig) a kiszemelt játékgépeket, így kellő tapasztaltra és némi rutinra is szert tehetünk mielőtt még igazi pénzben játszanánk. Bár a játékkínálat szinte parádésnak mondható, sajnos egyelőre ez nem igaz az LvBet bónuszaira, mert egyelőre csak az első befizetési bónuszuk adhat okot örömködésre.

Mondjuk az is igaz, hogy ez viszont relatíve jónak mondható. Ha rászánunk 150 eurót (vagy 150 eurónak megfelelő összeget más az oldalon elfogadott valutában), akkor a 100%-os bónusznak köszönhetően máris 300 euróval játszhatunk, ami nyerőgépes játékok esetén nem mellékes szempont. Az oldalra a pénz befizetéséhez és a kifizetésekhez is több megoldást lehet választani (hite- és bankkártyák, ukash, neteller, skrill), így kényelmesen intézhetjük az be- és kiutalásainkat is.